ROLLBACK. Laatste update terugdraaien

Draai de meest recente update van de antivirusdatabases terug. Zo kunt u indien nodig de databases en de programmamodules terugdraaien naar hun vorige versie wanneer de nieuwe databaseversie bijvoorbeeld een ongeldige definitie bevat waardoor Kaspersky Endpoint Security een veilig programma blokkeert.

Syntaxis van opdracht

ROLLBACK [/R[A]:<rapportbestand>]

Gebeurtenissen opslaan in een modus rapportbestand (alleen voor Scan-, Updater- en Rollback-profielen)

/R:<rapportbestand>

Sla alleen kritieke gebeurtenissen in het rapportbestand op.

/RA:<rapportbestand>

Sla alle gebeurtenissen in een rapportbestand op.

Voorbeeld:

avp.com ROLLBACK /RA:rollback.txt